OPEN CALL til DEBUT FEST

En release fest for nyskabende kunst- og kulturspirer

Har du lavet et fedt kunst- eller kulturprojekt inden for det sidste år, som ikke har fundet et publikum endnu, så meld dit projekt til DEBUT FEST senest den 20. maj.

DEBUT FEST er en 1-dags festival den 3. september, hvor vi åbner Husets scener og kroge for kreative up and coming kunstnere og kulturskabere, som ønsker at vise deres værker frem for et bredt og kulturinteresseret publikum til en fælles fejring af nyskabende kunst og kultur.

Du kan melde dig til inden for kategorierne: kunst, litteratur, film, teater, musik, samt kategorien ‘andet’, hvis dit projekt falder helt uden for de gængse genrer eller et sted midt imellem.

HUSET og Snabslanten vil i samarbejde med bl.a. Undertoner og Teaterhuset udvælge relevante projekter. Projekterne bliver udvalgt ud fra kriterierne:

  • Produkt, projekt eller arrangement skal være produceret eller skabt inden for det seneste år, og må ikke have været udgivet før
  • Projektet skal være nyskabende, originalt og vedkommende for et publikum
  • Projektskaberne skal være uetablerede og non-kommercielle
  • Der ingen aldersgrænse

Alle ansøgere får tilbagemelding på deres ansøgning d. 1. juni , hvor vi melder ud, hvem der er udvalgt til at deltage i DEBUT FEST d. 3. september.

Tilmeldingslink: https://forms.office.com/r/TaV2C3CxCy

Har du brug for mere information om arrangementet, så kan du henvende dig på mail snabslanten@kk.dk.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.