Københavns Kommunes logo

Bevillingsudvalget

Alle ansøgninger til Snabslanten bliver bedømt af et frivilligt bevillingsudvalg bestående af 8-12 unge, med indblik i og interesse for den Københavnske kulturscene. Måske du kunne tænke dig at sidde i bevillingsudvalget?

Snabslantens bevillingsudvalg spiller en stor rolle for puljens eksistens og fremtidige relevans. At bevillingsudvalget består af unge, er med til at nedbryde en potentiel frygt for førstegangsansøgere; dem, der vurderer din ansøgning, er ligesindede kulturinteresserede unge mennesker, der brænder for Københavns alternative ungdomskultur - præcis som dig selv!

Bevillingsudvalget består af 8-12 unge kulturentusiaster med hver deres interesser og erfaringer. Arbejdet som frivillig handler først og fremmest om at gennemgå og vurdere de ansøgninger, som Snabslanten modtager, men kan også strække sig langt videre – det er op til den enkelte frivillige, om man vil involvere sig mere i eksempelvis PR og udvikling af events. Med en estimeret arbejdstid på ca. to timer om ugen – samt ét månedligt møde med de andre udvalgsmedlemmer, er der masser af tid og plads til at få yderligere indflydelse på Snabslantens virke.

Kunne du tænke dig sidde i Snabslantens bevillingsudvalg?

Snabslantens bevillingsudvalget søger løbende nye medlemmer, måske det er noget for dig?

Det kræver ikke en særlig uddannelsesmæssig baggrund, at være med i udvalget, men en stor interesse for Københavns kulturelle vækstlag, er et must. Du er måske storforbruger af kultur eller blot nysgerrig efter, hvordan tingene foregår på den anden side af bordet. Vi lægger stor vægt på et mangfoldigt bevillingsudvalg, så vi sikrer kvalificerede vurderinger af alle de genrespecifikke projekter, som vi modtager. Det er ikke altid let, så derfor rekrutterer vi løbende og er altid åben for nye frivillige.

Lyder det som noget for dig? Send os en mail på snabslanten@kk.dk hvori du skriver lidt om dig selv, samt din motivation for at være frivillig hos Snabslanten.